Titusz és Pati

Titusz és Pati varázslatos mindennapjairól...

Friss topikok

  • libraryCat: Gratulalok! :) es boldog karacsonyt! (2012.12.26. 14:46) Just married I.
  • ZoRRaW: egy élmény volt... olvasni :-) sok boldogságosat! :-) (2012.12.25. 09:49) Just married II.
  • Dr. Morcz: Na ezt már vártuk páran (2011.10.18. 13:08) Újra
  • zsokali: Együttérzek...Zoli is megpróbálkozott ezzel...Az lett a vége, hogy megnyílt a vádlimon a bőrfelüle... (2010.09.02. 16:20) Titusz megtanítja Patit biciklizni
  • Trulla: TITUSZ ÉS PATI, NEKTEK! :) Ci sono cose che non puoi vedere con gli occhi: devi vederle con il cu... (2010.07.31. 12:57) Titusz és Pati és a kánikula

Linkblog

2014. május 20 kedd

Pati és barátnője Szabina már kapcsolatuk hajnalán tervezgették, hogy mikor eljön az ideje,  együtt várnak majd babát a világtól elzárkózva, bioházban mézet nyalogatva, napon sütkérezve.Ezt a régóta vágyott álmukat hatalmas ajándékként meg is kapták, mármint a közös babavárást, méznyalogatás nélkül. Így hát Szabinának és Patinak ugyanolyan idős fiaik vannak és ennek minden szépségét igyekeznek  kihasználni. Egy napot már töltöttek együtt, a két három hónapossal és a kétéves kis Léllel együttes erővel birkózva. A közös napot akkor Titu indította, úgy, hogy Szabináék nappali bőrkanapéjára három menetben kitolta a négy napja gyűjtögetett kb negyed kiló anyatejes fost. Mivel Szabina épp szoptatott, Pati pedig Titu dagi kis lábait könyékig trutymásan magasba tartva, próbálta megakadályozni a fos további terjedését, ezért egy ember volt aki takarításra alkalmas eszközöket szerezhetett, a majdnem kétéves Lél, Pati keresztfia. Pati iszonyú büszke volt a kissrácra, aki felmérve a helyzetet, ügyesen megjelent egy tekercs wc-papírral, amit aztán Pati egyre hevesebb rábeszélésének ellenállva is csak 2x2 centis darabokban volt hajlandó Pati kezébe adagolni, miközben Titu hangosan kurjongatva újabb adagokat küldött a kanapéra és Pati nadrágjára. A nap játszótéren szakadó esővel és sárkánynak öltözött, az útközepén törött esernyővel kényelmesen bandukoló kicsi Léllel folytatódott, és összességében szuperül sikerült, így ma már teljes természeteséggel indult neki Pati és Titu az újabb egész napos vendégségnek. A nap babázással, terasz szigeteléssel, szivattyú javítással, pszichológiai kisérlettel, , napágyban homokvárat építéssel telt, békefaktora délutánra érte el a csúcspontját. Huba, aki pont ugyanúgy szuszog, grimaszol, nyöszörög és bújik, mint Titu, Pati ölében aludt.Titu a teraszra tolt babakocsiban heverészett, nagyjából végigaludta a napot, ahogy ott kinn a friss levegőn szokta. Kicsi Lél eközben anyaszült meztelenül, egy szál piros lufis zokniban és Pati rózsaszín klumpájában széldeszkát pakolt ki a sufniból a kertbe. Hazafelé Titu a kocsiban füligérő szájjal magyarázta Titusznak a nap eseményeit. Hazaérve az elégedett kissrác nyikkanás nélkül dőlt a kiságyába aludni. Az álmos Titusz ölelésében alvó Pati éjfélkor ébredt a békésen szuszogó fiúk között, h. gyorsan pótolja Titu  elmaradt vacsoráját .

május 21. szerda

Pati az első kora reggeli szopi után általában még összebújva alszik néhány órát Tituval, most azonban a reggeli pelenkacsere után -ami mindig Titusz feladata - száműzte Titut a kiságyába, aki ahelyett, hogy angyali baba arcocskával édesen szendergett volna mellette, megállás nélkül fetrengett, csapkodott, rugdosta Pati szétvágott hasát, úgy viselkedett mint egy megzakkant kis kukac. Titu az ágyában némileg sértődötten bár, de végigaludta a kora déli órákat. A csendes délelőtt után, mivel végre kitört a nyár, ragyogott a nap és 25 fok volt, Pati úgy döntött, hogy  kertészkedni fognak, Pati söpör, gazol, gereblyézik, muskátlit öntöz, Titu pedig addig majd friss levegőt szív a babakocsijában.

Titu is nagyon örült a programnak cukin forgatta a fejecskéjét Pati ölében, ámulva nézte a hatalmas gesztenyefa zöld lombsátrát, tökéletesen harmonikus babaként viselkedett, amíg Pati meg nem próbálta otthagyni a babakocsiban és eltávolodni tőle legalább egy métert, hogy a locsolókannát elérje. Nem Titu ezt nem tűrte, ilyenkor felháborodottan kiabálni kezdett, csak úgy zengett a gang. Lazanyu Pati nem esett kétségbe, negyed óra üvöltés -nyugtatás-locsoláspróbálkozás-üvöltés-nyugtatás stb. után könnyedén programot váltott, gyorsan összekapta Titut, lehurcolta a babakocsit és elindultak a parkba - ha Titu világot akar látni, hát lásson, ez a válaszkész nevelés alapja - gondolta. Titu a kapun kilépve világlátás helyett persze azonnal elaludt, lazanyu Pati itt már azonban nem adta fel, meg sem állt a parkig. Igazán jó délutánjuk volt kinn. Amíg Titu aludt, Pati fagyizott és telefonálgatott, majd mikor Titu felébredt, Pati ölbe vette úgy sétálgattak. Titu Patihoz bújva szemlélte a világot, Pati halk szóval mesélt neki és szívét elöntötte a béke, a harmónia és az elégedett tudat, hogy ő most éppen a tökéletes válaszkész Anya. Épp a szökőkúton megcsillanó alkonyati napfényt nézegették, mikor egy ötéves forma kisfiú rohant oda Patihoz, megragadta a kezét és izgatottan odakiabált a szintén térdigérő haverjának: "gyere, gyere megtaláltam!" Pati szíve ismét csordultig telt. Ezek szerint a mindent látó gyerekszemek is felfedezték benne a tökéletes Anyát, és most bevonják a játékukba, őt az örökgyerek Patit, biztosan jótündér leszek vagy királylány-gondolta meghatottan. Az ötéves azonban továbbkiabált Pati kezét rángatva: "megtaláltam a gonoszt, megtaláltam! Itt van a gonosz!" "Igen, te vagy a gonosz", ordított az odaérkező másik ötéves is Pati képébe ,majd mindketten köpködni kezdték Patit, de nem ám kispályásan, férfiembert megszégyenítő csulákat küldtek Pati felé, és közben megállás nélkül ordították: "gonosz vagy, gonosz vagy" - a kisgyerekekkel és anyukákkal teli park kellős közepén. . Pati még mindig tele van terhes és kismama hormonnal, ezért jónéhány pillanatba telt míg legyűrte a késztetést, hogy 1.; felrúgja mindkét kiskölyköt,mert köpködnek a kezében tartott Titu felé 2., elsírja magát amiért gonosznak nevezik őt. Ehelyett felemelte a fejét, magához szorította Titut, remegő hangon csupa szalonképes kifejezést használva irányba tette a két kis köpködőt, majd odamenekült Tituszhoz, aki épp megérkezett munkából és nevetve várta őket, a szökőkút aranyló vízcseppjei alatt.

 május 22. csütörtök

Pati bár hangos szájjal mindig lenézte a földanyákat, azért titokban mindig úgy gondolta, hogy ő teljes természetességgel és magától értetődő módon az lesz. Mosolyogva és azonnal lesz várandós,spontán és kiélvezett szexmaratonok következményeként, mintmár írta barátnőjével együtt várják majd a babájukat egy erdő közepén lévő bioházban mézet nyalogatva, gyümölcsöt eszegetve, a természettel harmonizálva, karcsún, csinos hassal, távol minden kosztól, tartósítószertől, gyógyszertől és egészségtelen kajáktól, majd pocaksimogatós várandósság végén megszüli a babáját néhány óra alatt, kádban, gyertyafénynél, halk zenét hallgatva, a húzósabb részeknél Titusz kezét kicsit erősebben megszorítva. A babát még ott a szülőszobán megszoptatja, az első másodpercben a bőr kontatktot kialakítva, féléves koráig az öléből le sem teszi és természetesen továbbra is vegyszerektől mentesen élve gond nélkül szoptat amíg csak lehet, miközben mosódióval mossa a ruhákat és citromlével fényesíti a mosogatót.

Aztán végül úgy alakult, hogy Pati az egész terhessége alatt gyógyszert szedett, az utolsó három hónapot ötven liter víztől hatalmasra dagadva, magas vérnyomással húzta le, Titu sürgős császárral született, utána pedig Pati hetekig olyan rosszul volt, hogy nemhogy mosódióval nem mosott, hanem csak feküdt a káosz közepén és minimál üzemmódban próbálta az újszülött Titut ellátni.

Ma azonban Pati nagy lépést tett  a földanyaság felé, elment egy hordozóklubba. Mivel Titu születésekor a császár zűrzavarában Pati nem kapta meg a babát csak hosszú órákkal a szülés után, ezt az elmaradt első élményt azóta is próbálja pótolni azzal, hogy Titut egész nap ölben hurcolgatja, mellkason altatja, kádban fürdik vele stb. Ehhez az életmódhoz pedig kell egy hordozó, amit  Pati meg akar tanulni jól megkötni. Ezért ma Pati egy órát ücsörgött egy kilencedik kerületi bérház rózsaillatú, málló vakolatú szobájában és nézte, ahogy a született földanyák mezítláb, hosszú szoknyában kötöznek, bogoznak, hajtogatnak, hordoznak, itatnak, szoptatnak, suhognak. Pati - aki nem  annyira földanya hogy kicsi Titut átmerje rángatni a fél városon, metrón, aluljárón, combinon - egy játékbabával gyakorolt, aztán kikölcsönzött egy mei-tai -t és hazahozta. Itthon már kétszer magára kötötte Titut, aki egyszer élvezte, egyszer sírt, szóval eddig ötven százalékos  Pati földanya mutatója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tituszespati.blog.hu/api/trackback/id/tr946194587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása