Titusz és Pati

Titusz és Pati varázslatos mindennapjairól...

Friss topikok

  • libraryCat: Gratulalok! :) es boldog karacsonyt! (2012.12.26. 14:46) Just married I.
  • ZoRRaW: egy élmény volt... olvasni :-) sok boldogságosat! :-) (2012.12.25. 09:49) Just married II.
  • Dr. Morcz: Na ezt már vártuk páran (2011.10.18. 13:08) Újra
  • zsokali: Együttérzek...Zoli is megpróbálkozott ezzel...Az lett a vége, hogy megnyílt a vádlimon a bőrfelüle... (2010.09.02. 16:20) Titusz megtanítja Patit biciklizni
  • Trulla: TITUSZ ÉS PATI, NEKTEK! :) Ci sono cose che non puoi vedere con gli occhi: devi vederle con il cu... (2010.07.31. 12:57) Titusz és Pati és a kánikula

Linkblog

2010.június 13. vasárnap

Pati igazi városi lány, Titusz vérbeli vidéki fiú. Épp ezért Titusz sokszor Budai Picsának hívja Patit, de ezt olyan kedveskedve tudja mondani, hogy Pati nem sértődik meg rajta. Vasárnap reggel Pati arra ébredt, hogy a sátrat ellepték a hangyák. Mivel Titusz még aludt, Patinak volt ideje megfigyelni, hogy az okos kis hangyók, hogyan fedezték fel a szúnyogháló apró lehetőségeit. Tömött sorokban mászkáltak fel-alá a meleg sátorfalon, majd a meneteléstől kifáradva, le-le pottyantak, egyenesen Pati arcára. Pati ettől hisztit kapott és felháborította, hogy Titusz mindeközben mélyen és jóízűen szunyál. Felszólította Tituszt, hogy rendezze a helyzetet. Titusz nyújtózott egyett, átölelte a hisztis Patit - "Rinyálj csak kis picsám, az olyan izgató!"- mormogta és továbbaludt...

Pati csak akkor enyhült meg a hangyók iránt, mikor a sátorból kimászva látta, hogy az éjszaga folyamán szorgosan leeszegették a döglött halat a papucsáról, amit egyébként az indulás reggelén vásárolt, hogy kellőképpen csini legyen a lába  a Balaton parton is. Ezen a reggelen Pati kapott sütit, a parton ücsörögve kávézgattak. A délelőtt ezzel telt,Titusz és Pati sütkérezett, Pati sokat beszélt, Titusz hallgatta, nézték a vizet. Pati Titusz ölében feküdt, Titusz a karját simogatta. Mivel Titusz a vasárnap délutánt már szereti otthon tölteni, ezért korán elkezdtek készülődni. Amíg Pati zuhanyozott, Titusz lebontotta és összerakta a kis piros sátrat. Pati hajat is mosott és bekenegette magát testápolóval, Titusz addig összecsomagolt magának. Pati kiválasztotta miben utazzon haza, Titusz pedig összecsomagolt Patinak is. Közben Pati arra is szakított időt, hogy fényképezze a serényen dolgozó Tituszt. Titusz kisgatyában és a fejére csavart törülközővel munkálkodott, felizgatta a látvánnyal Patit.

Egy buszmegálló melletti kis vendéglőben ebédeltek. Félbehajtott zöldséges pizzát és palacsintát. Pati kapott kávét is az automatából. A hazaút Pati feladata volt. Egy jó félórát telefonálgatott a fűben ülve, otthon Pati egész családja a menetrendet tanulmányozta. Egy Zágrábból jövő vonatot talált, büszke volt magára. A vonat mire a Balatonhoz ért már dugig megtelt, csak állóhely volt. Titusz keresett egy ablakot, lehúzta és odaálltak. Titusz egészen Budapestig ölelgette Patit.

Címkék: balaton párkapcsolat pati titusz

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tituszespati.blog.hu/api/trackback/id/tr222105882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trulla 2010.06.29. 07:34:51

Kedves Titusz és Pati, hangosan röhögve olvastam végig a balatoni nyaralásotokat...:) remélem, a nyaratok a program szerint alakul és augusztus végéig még nagyjából 8 hosszú hétvégét töltötök el valahol együtt, szóval bőven lesz olvasnivalóm! :))

(egyébként Maradonával kapcsolatban én sem voltam biztos, hogy milyen szerepet tölt be az argentin csapatban, cserejátékos, edző vagy szponzor-e, de szerencsére meccs közben kiderült. Mindenesetre marha jól néz ki ő is, meg a csapat nagy része is, ezért az argentinoknak drukkoltam.)
süti beállítások módosítása