Titusz és Pati

Titusz és Pati varázslatos mindennapjairól...

Friss topikok

  • libraryCat: Gratulalok! :) es boldog karacsonyt! (2012.12.26. 14:46) Just married I.
  • ZoRRaW: egy élmény volt... olvasni :-) sok boldogságosat! :-) (2012.12.25. 09:49) Just married II.
  • Dr. Morcz: Na ezt már vártuk páran (2011.10.18. 13:08) Újra
  • zsokali: Együttérzek...Zoli is megpróbálkozott ezzel...Az lett a vége, hogy megnyílt a vádlimon a bőrfelüle... (2010.09.02. 16:20) Titusz megtanítja Patit biciklizni
  • Trulla: TITUSZ ÉS PATI, NEKTEK! :) Ci sono cose che non puoi vedere con gli occhi: devi vederle con il cu... (2010.07.31. 12:57) Titusz és Pati és a kánikula

Linkblog

Titusz szülinapja

2010.11.30. 15:09

szerző: titusz és pati

2010.november 26. péntek

Titusz és Pati teljes egyetértésben határozták el, hogy Titusz szülinapját kis lakásukban fogják megünnepelni Titusz legszűkebb baráti körével együtt (kb 20 ember). A nagy nap hetének első mozzanataként elindultak feltölteni a hűtőt, szokásukhoz híven kiválasztva azt a napot amikor ellentmondást nem tűrően szakadt az eső. Titusz és Pati sajátos módszerel szoktak bevásárolni. Elöl megy Pati és nagy sebességgel pakol a kosárba mindent amire úgy gondolja szüksége van. A termékek kiválasztásánál gyors, villanásszerű impulzusok alapján dönt, a színek, illatok, csomagolás által keltett érzések irányítják a polcok között. Titusz Pati mögött halad és gondosan mérlegel, ő az ár-érték megfelelő arányát tartja szem előtt, minden Pati által kiválasztott árucikkből a potenciálisan leggazdaságosabbat veszi meg. Ily módon vásárlás végén minden megvan amit Pati szeretne, Titusz számára elfogadható áron.

A hetet Pati a vásárlás eredményének feldogozásával töltötte, minden nap újabb és újabb vásárlásokat beiktatva. Készülődése megkoronázásaképp a szülinap előestéjén egy tekintélyes csomagban hazacipelte Titusz ajándékát és eldugta a szekrény aljába. Titusz innentől fogva már megint úgy viselkesett,mint egy vásott kölyök. Egész este nyúzta Patit a kíváncsiskodásával, majd amíg Pati fürdött, megleste a csomagot. Pati elnézte Titusz türelmetlenkedését és másnap reggel korán felkelt, hogy odaadhassa Titusznak az ajándékát. Titusz szeretgette egy kicsit Patit, majd izgatottan kibontotta a csomagot.Pati hosszú-hosszú órákat töltött az ajándék kiválasztásával, várta Titusz nagy nagy örömét, ám Titusznak nem tetszett az ajándék. Mivel Titusz ízig-vérig pasi, nem sokáig tikolta a véleményét és mivel Pati ízig-vérig nő, ez meglehetősen rosszul esett neki. Később Pati sokat gondolkozott ezen. Miközben kissé csalódott szívvel tortát sütött és francia salátát készített, fél szemmel folyamatosan Tituszt leste. Titusz majd egy órát foglalkozott azzal, hogy egy létra tetején imbolyogva felcsiptesse Pati kedvenc függönyét, majd újabb óra gondos méricskélés után felfúrta Pati kedvenc tükrét, végül takarításba fogott és olyan csillogó-villogóvá varázsolta a kis lakást,amire Pati komolyan nem számított. Pati pudingfőzés közben ráébredt, hogy a kapcsolatok pont a maguk kiszámíthatalansága,egyedisége és bonyolultsága miatt  szépek, érdekesek és legfőképpen nagyon emberiek. Patit mély filozofikus és emberbaráti gondolataiból egy roppant realista tény zökkentette vissza a valóságba, sehol nem találta a tortazselét, amit tegnap már előre beszerzett. Így hát Pati elviharzott. Vásárolt póttortazselét,szaloncukrot és mandarint, még egy parfétortát, átszaladt a szüleihez elhozni  több kiló húst amit az anyukája sütött ki nekik, levitte sétálni mindig játékra kész kutyáját, majd visszatért befejezni a tortát. Titusz eközben hazacipelt egy karton sört, négy liter vizet, négy liter üdítőt és több kiló kenyeret. Pati felrétegezte a zselét a tortára és teleszórta a lakást gyertyával. Titusz a vendégek érkezéséig Patit szeretgette. A party jól sikerült, késő éjszakába nyúlt. Végül hárman maradtak Pati, Titusz és a legjobb barátja és így hárman elindultak olyan helyet keresni  ahol Pati táncolhat, a fiuk meg nézhetik a csajokat. Kiléptek a kapun és rácsodálkoztak a világra. A máskor szürke, piszkos, zajos körút csillogó hófehérbe burkolózott, hópelyhek sűrű függönye borította be a várost. Az első hó és éppen Titusz születésnapján! Titusz nagyon örült és persze szomjas sem volt már. Mélyen a szemébe húzott kapucnival, hadonászva, az embereknek nekimenve kergette a hópelyheket, Pati szakadt a nevetéstől. Titusz szokásos, kedvenc partyhelyén kötöttek ki végül, általában minden bulit ott fejeznek be hármasban iszogatva. Most is így történt, Titusz és Pati csak hajnalban értek haza. Pati a nap utolsó meglepetéseként elénekelte Titusznak ezt a dalt:

https://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y&NR=1

Titusz közben Pati arcát, nyakát puszilgatta. Egymást szorosan átölelve aludtak el.

Címkék: születésnap első hó titusz es pati

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tituszespati.blog.hu/api/trackback/id/tr162483675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása